strategico.uam@gmail.com
+380 50 312 1208
+380 63 776 7766

УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ МАРКЕТИНГУ

Рівненська обласна організація

STRATEGICO: Стратегічні комунікації

Тренінг "Організація рекламних кампаній в Інтернеті" відбувся у Рівному

Тренінг

Тренінг "Організація рекламних кампаній в Інтернеті" відбувся у Рівному

28-29 листопада експерти Аналітичної групи "Стратегіко” провели тренінг з організації рекламних кампаній в Інтернеті. Захід відбувся за сприяння кафедри маркетингу Національного університету водного господарства і природокористування, в головному корпусі НУВГП.

Цей тренінг став другим модулем курсу “Базові інструменти інтернет-маркетингу”, перший відбувся у жовтні. Учасникам, - а серед них були і представники приватних підприємств, і зацікавлене в проведенні рекламних кампаній студентство, - розповіли про ефективні інструменти організації, ведення та аналізу інтернет-реклами. У п'ятницю, 28 листопада, сесії провели Олександр Гладунов — віце-президент Всеукраїнської громадської організації “Українська Асоціація Маркетингу”, співзасновник Аналітичної групи “Стратегіко”, Мар'яна Мальчик — доктор економічних наук, професор НУВГП, та Олександр Олійник — менеджер “Стратегіко”. Олександр Гладунов і Мар'яна Мальчик розкрили присутнім тему основ рекламних комунікацій, а Олександр Олійник на практичній роботі продемонстрував переваги та найголовніші деталі e-mail-маркетингу.

Наступний день, 29 листопада, був присвячений організації рекламної кампанії в Google AdWords: суть, переваги, організація, аналіз і підвищення ефективності. Цій темі були присвячені виступи Олексія Кучми — підприємця сфери ІТ-послуг і співзасновника Аналітичної групи “Стратегіко”, та Наталі Богданець — менеджера РОО ВГО “Українська Асоціація Маркетингу”.