strategico.uam@gmail.com
+380 50 312 1208
+380 63 776 7766

УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ МАРКЕТИНГУ

Рівненська обласна організація

STRATEGICO: Стратегічні комунікації

Для маркетологів — добра новина: є нова книга! ;)

Для маркетологів — добра новина: є нова книга! ;)

Для маркетологів — добра новина: є нова книга! ;)

Партизанський маркетинг у соціальних мережах. Інструкція з експлуатації для SMM-менеджера” - ця книга Сергія Щербакова була презентована в СумДУ, повідомляє Український Авторський Портал.

17 січня книгу для маркетологів презентував Сергій Щербаков у присутності викладачів, студентів Сумського державного університету та бажаючих відвідати презентацію.

Як зазначив автор, книга є настільним посібником та інструкцією для фахівців сфери маркетингу соціальних медіа — менеджерів, керівників, фрілансерів — всіх, хто розвиває бізнес у соцмережах і в Інтернеті загалом. “Партизанський маркетинг у соціальних мережах. Інструкція з експлуатації для SMM-менеджера” є першою книгою Сергія, і, як він розповів, ідея її написання виникла, коли було набуто безцінний досвід у співпраці з клієнтами бізнес-сектору.

Сергій Щербаков більше двох років тісно співпрацює з науково-методичним бізнес-центром, що діє на базі кафедри економіки та бізнес-адміністрування СумДУ. За цей час провів в університеті 15 заходів з маркетингу – тренінгів, зустрічей, майстер-класів для студентів, підприємців, громадських діячів.