strategico.uam@gmail.com
+380 50 312 1208
+380 63 776 7766

УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ МАРКЕТИНГУ

Рівненська обласна організація

STRATEGICO: Стратегічні комунікації

Проєкт підтримки стартапів Easy Start: група компаній "Монстера" і Національний університет водного господарства та природокористування створили онлайн інкубатор для стартаперів

Проєкт підтримки стартапів Easy Start: група компаній

Проєкт підтримки стартапів Easy Start: група компаній "Монстера" і Національний університет водного господарства та природокористування створили онлайн інкубатор для стартаперів

У січні 2021 року стартує навчальний бізнес-курс та конкурс стартапів Easy Start. Про це домовилися група компаній “Монстера”, яка об’єднує багатопрофільні холдинги у гірничодобувній галузі, сільському господарстві, тваринництві та аквакультурі, туризмі, інвестиційному менеджменті, бізнес-консалтингу та у сфері безпеки бізнесу, з Національним університетом водного господарства і природокористування.
Мета проєкту, орієнтованого, передусім, на студентську молодь – допомога в формулюванні та розвитку власних бізнес-ідей. До підготовки бізнес-курсу і конкурсу Easy Start долучився топ-менеджмент “Монстери” і викладачі університету.
Для організації навчань створено відеокурс на онлайн платформі ГК “Монстера”. Цікаву інформацію слухачі бізнес-курсу дізнаються від генерального директора групи компаній Олега Місюка, директора зі стратегічного розвитку Руслана Кутузова, директора з маркетингу та реклами Романа Гладуненка, начальника юридичного відділу Ігоря Цимбалюка, директора з персоналу Людмили Головчицької, спеціаліста з smm-маркетингу, таргетолога Максима Михалевича.
До участі у створенні відеокурсу залучили також професіоналів з інших організацій, зокрема, віцепрезидента Української асоціації маркетингу та бізнес-консультанта Олександра Гладунова.
Організатори запрошують подавати заявки на участь у конкурсі Easy Start. Сам конкурс пройде у два етапи:
перший — проходження навчального бізнес-курсу зі здобуття практичних навичок з підприємництва на онлайн платформі “Монстери”. За результатами курсу буде визначено п’ятьох переможців в індивідуальних номінаціях;
другий — захист свого стартапу перед конкурсною комісією, а саме: мультимедійна презентація, виступ та відповіді на запитання комісії й інших учасників конкурсу.
Умовами отримання перемоги у другому етапі є: 1) презентація стартапу в одній з пріоритетних галузей: сільське господарство, тваринництво, сільський туризм, послуги з фізичної охорони та безпеки підприємств, гірничодобувна діяльність, виробництво продукції з вапняку, транспортна логістика, бізнес-консалтинг та освітні послуги; 2) термін окупності бізнес-проєкту має становити не більше двох років.
Переможець другого етапу отримає можливість на втілення стартапу за участю МПП “Монстера” у вигляді організаційної та фінансової підтримки.
Щоб подати заявку, звертайтеся до координаторів конкурсу:
Людмила Головчицька, директор з персоналу ГК “Монстера”
mm.ludagolovch@dubnoinvest.com, тел. +38(050) 339 2423
Аліса Венцурик, заступник директора Навчально-наукового інституту економіки та менеджменту НУВГП
тел. +38(098) 777 7429