strategico.uam@gmail.com
+380 50 312 1208
+380 63 776 7766

УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ МАРКЕТИНГУ

Рівненська обласна організація

STRATEGICO: Стратегічні комунікації

Remarketing 2018: зроби свій бренд видимим або зникни!

Remarketing 2018: зроби свій бренд видимим або зникни!

Remarketing 2018: зроби свій бренд видимим або зникни!

09 листопада 2018 року в Premier Palace Hotel Kharkiv відбудеться XII Міжнародний рекламно-маркетинговий фестиваль Remarketing, який є найбільшою бізнес-подією Східної України.

Головна мета фестивалю – створення умов для діалогу фахівців різних сфер маркетингу. Програма та склад спікерів фестивалю щорічно формуються відповідно до актуальних вимог маркетингового ринку і його діючих фахівців.

Щоразу захід відвідують понад 500 учасників, серед яких рекламісти, маркетологи, PR-фахівці, дизайнери, креативні директори і власники бізнесу.

За сім років фестиваль відвідали спікери з США, Німеччини, Франції, Канади, Словенії, Білорусі, Росії. Серед них були представники світових мережевих дизайнерських агентств і маркетингових компаній: Saachi & Saachi Ukraine, Banda Agency, HAVAS Worldwide Ukraine, Advanter Group, Ogilvy Ukraine, BBDO, Leo Burnett Ukraine.

Креативний партнер XII Remarketing – агентство BBDO Ukraine. Концепцію цього року можна змалювати так: невидимість – крута суперздатність. Можна робити все, чого душа забажає, і не боятися про наслідки. Але не тоді, коли ти – пляшка молока на полиці. Ніхто не купує невидиме молоко.

- Де молоко?

- Яке молоко?

Зроби свій бренд видимим, приходь на XII Remarketing!

Організатори запевняють, що це Вам потрібно, якщо Ви:

  • Маркетолог, але споживачі не помічають ваш продукт
  • PR-менеджер, але ніхто не бачить ваші прес-релізи
  • Рекламіст, але не можете дивитися на ефективність своїх рекламних кампаній без сліз
  • Бренд-менеджер, але ваш бренд не розрізняють з іншими
  • Дизайнер, але результати вашої праці непомітні
  • Web-фахівець, але не можете визначити, що оптимізувати
  • Бізнесмен, але ваш бізнес непримітний
  • SMM-фахівець, але ваші пости ніхто не переглядає.

Є ще одне істотне нововведення, яким поділилися організатори Remarketing. "Останнім часом всі говорять про те, що маркетинг в офлайні вмирає. Ми не даємо гарантію того, що це трапиться, але вважаємо, що готуватися до цього потрібно вже зараз. Саме тому ми вирішили задати новий вектор для наших секцій і пуститися в діджитал. Тепер кожна тема фестивалю звертає увагу на онлайн зважаючи на його актуальність. Однак про традиційні маркетингові комунікації ми забувати теж не будемо", - засновник фестивалю Олександр Івченко.

Фестиваль Remarketing – це джерело нових ідей і оригінальних рішень, майданчик для комунікації, що дозволяє привнести зміни в свій маркетинг і зробити його на порядок ефективнішим.

Remarketing традиційно ділитиметься на дві частини. Перша – виступи хедлайнерів і ток-шоу. Друга частина – секційні лекції. Наші кавові друзі 25 Coffee Roasters будуть бадьорити і освіжати всіх гостей в режимі нон-стоп.

Квитки на ХII Remarketing вже в продажу. Ви можете придбати їх на сайті: www.remarketing.in.ua. Вартість квитка: до 09.11 - 950 грн., у день події, 09.11 - 1200 грн.

Захід проходитиме за адресою: Харків, пр. Незалежності, 2, Premier Palace Hotel Kharkiv. Подробиці: (095) 132 42 46.

Стежити за новинами фестивалю Remarketing можна на офіційних сторінках:

Facebook: remarketing.festival

Instagram: remarketing.festival

Сайт: www.remarketing.in.ua

Будемо раді зустрітися з Вами на Remarketing!

Більш детальну інформацію ви можете отримати у PR-менеджера проекту:

e-mail: remarketing.kh@gmail.com

Еліна Гудима, тел. 095 545 15 30