strategico.uam@gmail.com
+380 50 312 1208
+380 63 776 7766

УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ МАРКЕТИНГУ

Рівненська обласна організація

STRATEGICO: Стратегічні комунікації

Експерти Аналітичної групи "Стратегіко" навчають інтернет-маркетологів

Експерти Аналітичної групи

Експерти Аналітичної групи "Стратегіко" навчають інтернет-маркетологів

Лави фахівців сфери онлайн-торгівлі поповнили молоді рівняни. У Рівному 07 березня у чергової групи слухачів навчального курсу «Інтернет-маркетинг» відбувся випускний іспит. 

Інтернет-магазин для сільгоспвиробників, надання послуг фототуризму, онлайн-продаж косметики з Ізраїлю, програмні засоби 3D-моделювання для інтернет-магазинів – оригінальні рішення для цих та інших проектів були представлені випускниками перед іспитовою комісією.

Вчорашні слухачі курсу якнайкраще продемонстрували знання, отримані під час тримісячного навчання. Протягом цього періоду експерти Аналітичної групи "Стратегіко" – Віктор Голуб, Олексій Кучма та Олександр Гладунов викладали для слухачів такі  навчальні дисципліни: маркетинг, рекламування, банерна, контентна та контекстна реклама, маркетинг соціальних мереж (SMM), пошукова оптимізація (SEO/SEM). Також учасники навчальної програми ознайомилися з основами e-mail-маркетингу, використанням інструментів векторної графіки Corel DRAW та Adobe PhotoShop.

Захист випускних робіт, як і процес навчання, проходив на базі Рівненського інституту слов’янознавства Київського славістичного університету на замовлення Рівненського міського центру зайнятості.

В Україні професіонали сфери інтернет-маркетингу є дуже затребуваними сьогодні, оскільки в країні з року в рік спостерігається зростання кількості інтернет-магазинів. У 2013 році їх число сягнуло 10 тисяч, причому доля ринку 300 найбільших – 80%. За даними фінансової компанії Fintime, у 2013 році оборот української інтернет-торгівлі становив орієнтовно 2 млрд. доларів США.