strategico.uam@gmail.com
+380 50 312 1208
+380 63 776 7766

УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ МАРКЕТИНГУ

Рівненська обласна організація

STRATEGICO: Стратегічні комунікації

У Києві пройде хакатон Smart city: редизайн та інновації

У Києві пройде хакатон Smart city: редизайн та інновації

У Києві пройде хакатон Smart city: редизайн та інновації

Дводенний захід – хакатон Smart city: редизайн та інновації, метою якого є розробка урбаністичних та технологічних проектів на тему SMART CITY – Розумне Місто, – пройде у Києві 06-07 квітня.
Під час події IT-фахівці, архітектори, дизайнери, інженери розроблять інноваційні проекти для подальшого впровадження в п’яти містах: Житомир, Рівне, Тернопіль, Біла Церква та Краматорськ.
Програма включає лекторій і хакатон.
В межах лекторію провідні іноземні та українські спікери розкажуть про майбутнє міст і суспільства, інновації та смарт-об'єкти, розвиток транспорту, можливості Інтернету Речей, досвід редизайну міських просторів у світі й Україні.
Серед спікерів:
  • Олександр Ольшанський – президент  холдингу Internet Invest Group
  • Володимир Бандура - СЕО Innolytics Group
  • Svet Sugudesu – архітектор, урбан-дизайнер, дейта сайентіст
  • Олег Стефанюк – CEO IOT Ukraine
  • Алекс Приходько – засновник IDA – української R&D компанії
  • Vlodco Zotov – міський планувальник, Бюро ініціативної архітектури GA
  • Арсеній Кузнецов – архітектор, концептуаліст, стратег. Партнер аналітичного центру UAUlabel підрозділу компанії UAUcollectiv
  • Robbert Errico – архітектор та викладач університету Хасселту, Бельгія. Останні п’ять років працює провідним архітектором UAUcollectiv Belgium.
Програма включає дві дискусійні панелі за участю спікерів, спеціальних гостей і представників мерії міст. Учасники обговорять найбільш резонансні теми.
Хакатон включає: формування запиту від представників мерій: які пілотні проекти готові реалізувати міста за результатами хакатону; 24-годинну роботу учасників, з консультаціями досвідчених менторів; презентації проектів і вибір переможців представниками міської влади та експертним журі: Дебора Фаірламб, Ярослав Демченков, Костянтин Колесніков, Олександр Нестеренко.
Участь у заході — за квитками. У вартість квитка входить: доступ до лекцій, дискусійних панелей, презентацій проектів хакатону і нетворкінг-вечір.
Ціна: 1000 грн., у день заходу: 1250 грн.
Дата і місце проведення: 06-07 квітня, м. Київ, InnoHub, бульвар Вацлава Гавела, 6-з

Лінк на подію

За повідомленням Українського культурного фонду