strategico.uam@gmail.com
+380 50 312 1208
+380 63 776 7766

УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ МАРКЕТИНГУ

Рівненська обласна організація

STRATEGICO: Стратегічні комунікації

СЛОВОСПІВ: У Рівному вперше пройде унікальний музичний фестиваль

СЛОВОСПІВ: У Рівному вперше пройде унікальний музичний фестиваль

СЛОВОСПІВ: У Рівному вперше пройде унікальний музичний фестиваль

У Рівному 14-15 серпня 2021 року вперше пройде всеукраїнський фестиваль сучасної української авторської пісні та співаної поезії “Словоспів”. Подія приурочена до 30-річчя Незалежності України.

Організатори розповіли, що ідея фестивалю – об’єднати авторів-виконавців, людей, які водночас є творцями поезії й музики та виконавцями своїх творів. Формат Словоспіву покликаний переламати усталені погляди щодо відсутності в Україні якісної української авторської пісні та показати справжніх українських творців.

Кожен, хто бажає взяти участь у фестивалі, нехай подає заявку до 01 серпня на електронну пошту: slovospiv@gmail.com.

До складу журі фестивалю увійшли такі імениті автори-виконавці, як Олександр Смик, Едуард Драч, Наталка Крииничанка, Дмитро Лінартович, Микола Тимчак.

Організатори повідомили, що на фестиваль запрошено багато цікавих та відомих гостей.

Події фестивалю пройдуть: 14 серпня – у Європейському пивному дворику, на базі сімейного відпочинку “Сен-Тропе”, 15 серпня – на Літній сцені парку імені Тараса Шевченка.

Організатори: Рівненське обласне відділення Національної всеукраїнської музичної спілки, Асоціація діячів авторської пісні та співаної поезії Рівненського обласного відділення Національної всеукраїнської музичної спілки, Громадська організація “Український клуб авторської пісні та співаної поезії”, клуб авторської пісні та співаної поезії BACKinБАРД.

Будь-хто може виступити партнерами та спонсорами фестивалю. Закликаємо приєднатися до важливої справи для розвитку української авторської пісні!

Контактні телефони організаторів: 0733268379, 0679447525 (Валентина Люліч).

Громадська організація "РОО Українська асоціація маркетингу" є інформаційним партнером фестивалю.