strategico.uam@gmail.com
+380 50 312 1208
+380 63 776 7766

УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ МАРКЕТИНГУ

Рівненська обласна організація

STRATEGICO: Стратегічні комунікації

На Рівненщині відкрилася сільська садиба – коворкінг

На Рівненщині відкрилася сільська садиба – коворкінг

На Рівненщині відкрилася сільська садиба – коворкінг

У Рівненській області, у селі Стара Мощаниця Здолбунівського району, радо приймає гостей Екоагрохата "Панський маєток". Для відвідувачів – усе найкраще: краєвиди, смачна кухня, відпочинок від буденних турбот... У господарів є власна молочна ферма, тож молочним ласунам – саме сюди, – запевняють господарі.

Село Стара Мощаниця, що на Здолбунівщині, знаходиться на межі природних заказників – Дерманського та Бущанського. Тут є на що подивитися та де відпочити. Саме тут мешканці села активно впроваджують сільський туризм.

На території села є старий будинок, де односельці проводять вечорниці, збираються для вирішення важливих питань. Навесні 2020 року мешканці села розпочали облаштування тут коворкінгу та місця, куди можна було б приїхати і відпочити на природі, подалі від міста, – розповіли селяни. Садибу назвали "Екоагрохата "Панський маєток".

Завдяки небайдужим влітку цього року у садибі завершили облаштування зручностей для гостей: тепер тут є сучасна душова кабіна, проведено воду – все це було зроблено у результаті участі в "Спільнокошті".

У селі є вітряк 30-х років XIX століття – унікальна фотолокація, яку селяни хотіли б зберегти для наступних поколінь. Тож у планах односельців на найближче майбутнє – розвинути культурний і подієвий туризм, відпочинок на риболовлі, уроки верхової їзди, проводити екскурсії, етнофестивалі, зберегти архітектурні пам’ятки: церкви XVI ст. та вітряка XIX ст.

Садиба у Facebook.